Volem que la teva casa sigui el teu projecte. Per això t’oferim una amplia gama d’opcions d’acabats i equipament que et permetin personalitzar i adaptar les teves necessitats a la teva casa.

Ens posem a la teva disposició per tal d’assessorar-te tant en aspectes tècnics com a l’hora d’escollir acabats.

L’estructura bàsica de la casa ( estructura, aïllaments, instal.lacions...) és sempre la mateixa. Conté unes qualitats fixades sota el nostre criteri i experiència que considerem ha de tenir una casa moderna, eficient i sostenible del segle XXI, independentment dels mínims fixats per les normatives vigents.

Et proposem dues versions d’acabats:
 
Acabat Basic
Una proposta amb una relació qualitat-preu optima, acabats funcionals, pràctics i amb el mínim manteniment. Hem fet un treball molt important de escollir els materials més adients per marca, funció, qualitat, preu i disseny.
Memòria de qualitats   Tancaments   Sanitaris
Mecanismes   Cuines   Electrodomèstics
 
Acabat Premium
Una proposta amb acabats de màxima qualitat amb més prestacions que l’acabat bàsic però sempre mantenint els criteris de funcionalitat, practicitat i mínim manteniment, fent un estudi acurat de nombroses marques per obtenir sempre el material més adequat i amb la millor relació qualitat preu de cada marca.
Memòria de qualitats   Tancaments   Sanitaris
Mecanismes   Cuines   Electrodomèstics
info@arquitecturaplus.es