PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

¿les cases cumpleixen amb la normativa vigent?
Tal i com hem explicat anteriorment les cases compleixen amb el CTE i la resta de normativa vigents, així com els planejaments dels municipis a on s’ubiquin. Disposaràs del projecte BÀSIC I EXECUTIU DE CASA SEVA, firmat i visat COLLGORGOT ARQTES SCP i el Collegi d’aparelladors de catalunya.

¿Puc modificar o personalitzar la casa?
Nosaltres partim d’uns models predissenyats amb l’únic objectiu de fer el producte el màxim d’assequible possible, amb la millor relació qualitat -preu. Cada models té unes opcions amb petites variacions que s’adaptaran al màxim a les teves necessitats. De totes maneres es pot modificar o personalitzar tot el que sigui necessari, fent una valoració econòmica prèvia dels canvis a efectuar.

¿Es poden escollir acabats ?
El client podrà escollir dins d’una gama predeterminada, de paviments, enrajolats, color portes, color del mobiliari de cuina... i amb dues línies d’acabat una bàsica i una superior la prèmium. Podrà veure els materials d’acabats que li proposem i les opcions per escollir, però si vostè vol un acabat especial li realitzarem un estudi econòmic personalitzat amb tots els detalls sol•licitats. També hem estudiat diferents paquets d’equipaments per tal de poder oferir un producte el màxim de personalitzat.

Quines garanties i assegurances entren amb el preu?
La assegurança de responsabilitat civil tant del arquitecte com de l’arquitecte tècnic. També hi ha una assegurança de cada industrial que intervé en la construcció, amb la responsabilitat que demana la normativa vigent.
En el cas de l’asegurança desenal si el client és auto-promotor (es construeix l’habitatge per ell) la llei d’Ordenació de la Construcció no obliga a contractar-la, pertant es pot optar per contractar-la o no.

Com arquitectes treballeu en altre tipus de projectes?
Sí, arquitectura + està gestionat per arquitectes que exercim l’arquitectura en altres camps. Tenim experiència en arquitectura residència, hotelera, comercial com en l’àmbit urbanístic i industrial.

Visita la nostra plana web www.collgorgot.com o contacta amb nosaltres si vols comentar-nos algun projecte en particular.
info@arquitecturaplus.es